Beschrijving:
Maak de cake volgens de gebruiksaanwijzing en voeg cacao-poeder toe (staat vaak als variatietip op het pak) en laat deze afkoelen.
Snij de cake horizontaal in 2 delen. Bestrijk de onderste helft met de jam en daarna met de opgeklopte slagroom. Leg de bovenste helft erop.
Bereid nu het chocolade glazuur. Roer ca. 4 el poedersuiker en cacao met een klein beetje water tot een papje en strijk dit op de bovenkant van de taart en ev. de zijkant.
Snij uit het witte kokosbrood 3 doodskoppen en bv. 6 botten en garneer daarmee de bovenkant. Ev. kun je de zijkanten nog met hagelslag versieren. Of rode smarties als ogen etc.
Bron: Mariëlle de Reuver
Benodigdheden:
Een pak kant en klare cakemix (+ ev. eieren, boter etc.)
Cacao poeder
Poedersuiker (of kant en klare chocoladeglazuur)
Slagroom (geklopt en gezoet)
(Rode)Jam
Wit kokosbrood
Een ronde bakvorm