Acties en kortingen voor bezoekers van Party-Kids.nl

Op Party-Kids.nl is het altijd feest en daarom wordt er getrakteerd. Op deze pagina vind je acties en kortingen van bedrijven, webwinkels en ontwerpers. De kortingen zijn voor traktaties en kinderfeestjes. Misschien zit er een leuke aanbieding voor jou bij?

20% KORTING YOURCHICHI

Het is glitter & glamour bij Yourchichi. Make-up feestje of workshop, Sweet Sixteen make-up party, galajurkjes party en fotoshoots. De fotoshootkleding, kinder- en verjaardagkadootjes zijn te bestellen op glamourkadootjes.nl.

20% korting opwww.yourchichi.nl
Actiecode: Partykids yourchichi

En voor 15% korting op www.glamourkadootjes.nl mail naar info@glamourkadootjes.nl.

15% KORTING BEDANKJESSTUDIO

Bedankjes Studio is een online shop gespecialiseerd in bedankjes, traktaties en hippe feest artikelen van het merk Meri Meri.

Bezoekers van party-kids.nl krijgen 15% korting op het hele assortiment.

Kijk op www.bedankjesstudio.nl
Actiecode: partykids

10% KORTING HOERAIKBENJARIG

Bij Hoeraikbenjarig vindt u kant en klare kindertraktaties met voor ieder klasgenootje een klein kadootje. Traktaties met chips, popcorn, kapitein koek, manna en nog veel meer. Kant en klare kindertraktaties met snelle levering!

Bezoekers van party-kids.nl krijgen 10% korting op het hele assortiment. (Dit geldt niet voor aanbiedingen en verzendkosten)

Kijk op www.hoeraikbenjarig.nl
Actiecode: party-kids

10% KORTING UITDEELKADOOTJES

In deze webshop kun je traktaties en uitdeelkadootjes bestellen. Maar er zijn ook bekers en borden voor een feestje te koop. En voor Carnaval zijn er mooie Venetiaanse carnavalsmaskers.

Bezoekers van party-kids.nl krijgen 10% korting op het hele assortiment.

Kijk op www.traktaties-uitdeelkadootjes.nl
Actiecode: partykids

10% KORTING ANNEKOENDIGITAAL

Annekoendigitaal is een webshop waar je hele mooie persoonlijke digitale traktatie bouwplaten kunt vinden. De bouwplaten krijg je via de mail toegestuurd en mag je net zo veel en zo vaak printen als je zelf wilt!

Bezoekers van party-kids.nl krijgen 10% korting op het hele assortiment!

Kijk op www.annekoendigitaal.nl
Actiecode: party-kids

10% KORTING ZEEPJESMAKEN

Bij Zeepjesmaken.nl vind u alle benodigdheden om zeepfiguren en zeepkettingen te maken. Met complete zeepmaakpakketten voor kinderfeestjes! Liever kant en klare zeepjes? wij maken ze graag voor u.

Bezoekers van party-kids.nl krijgen 10% korting op het hele assortiment.

Kijk op www.zeepjesmaken.nl
Actiecode: PK10

10% korting Ikgatrakteren

Bij Ikgatrakteren.nl kunt u traktaties, feestversieringen en cadeautjes bestellen. In hun gastenboek staan enthousiaste reacties van klanten over de mooie traktaties en snelle leveringen.

Bezoekers van party-kids.nl krijgen 10% korting op het hele assortiment.

Kijk op www.ikgatrakteren.nl
Actiecode: party

10% KORTING TRAKTATIEMAND

De Traktatiemand verkoopt kant en klare traktaties, zoals mooie traktatietaarten, bekers in allerlei thema’s en traktatie ijsjes. In elke traktatie zit een klein kadootje en iets om te snoepen. Zelf thuis knutselen hoeft niet meer!

Bezoekers van party-kids.nl krijgen 10% korting op de traktaties.

Kijk op www.traktatiemand.nl
Actiecode: party-kids

JOUW SITE HIER...

Heb jij een bedrijf of webwinkel wat te maken heeft met kinderfeestjes of traktaties? En wil jij de bezoekers van Party-Kids.nl ook trakteren met een aanbieding of een kortingsactie? Mail naar Lenny@party-kids.nl

Bezoekersaantallen
Party-Kids.nl heeft gemiddeld 3000 bezoekers per dag waar tips en traktaties gratis aangeboden worden.