Aftelkalender maken voor het kinderfeest

Hoeveel nachtjes slapen nog? Met een aftelkalender kan je zoon of dochter de dagen afstrepen. Op Party-Kids.nl staan werktekeningen zodat je een aftelkalender kunt aanpassen met een eigen foto en direct zelf kunt printen. Maar het is ook leuk om samen met je kind een aftelkalender te knutselen. Laat ze een mooie tekening maken en zet er een paar vakjes met nummertjes bij. Zoveel nachtjes als je kind mag aftellen. ’s Avonds  mag er dan een vakje doorgestreept worden. Of koop wat leuke stickertjes en laat je kind deze in het vakje plakken.
Een aftelkalender is ideaal wanneer je kind nog een paar nachtjes moet wachten. Zo kun je een verjaardag kalender maken en aftellen totdat je zoon of dochter jarig is. Een vakantie aftelkalender of gewoon een leuke Dora, Winnie de Pooh of Mickey Mouse aftelkalender voor als je kind naar de basisschool gaat of mag logeren bij oma. Er zijn genoeg momenten te bedenken om een aftelkalender te gebruiken.

Sinterklaas aftelkalender

De weken voor Sinterklaas zijn best spannend. Op televisie begint het Sinterklaasjournaal. OP televisie zijn veel reclames van de speelgoedwinkels. De speelgoedboeken liggen in de bus en ze gaan de cadeautjes bekijken. Maar hoeveel nachtjes slapen nog voordat Sint en Piet in Nederland zijn. Op welke dagen mag je kind zijn scheon zetten.  Maak je deze Sinterklaasaftelkalender met een leuke foto van Sint en Piet of met de stoomboot.

Maak je eigen aftelkalender

Wij hebben een werktekening voor een aftelkalender met 9 dagen om af te strepen. Bovenin de aftelkalender kun je een eigen foto zetten maar ook een leuke afbeelding van het internet gebruiken. Waarvoor wil je de aftelkalender gebruiken? Dan kies je daar een leuke foto bij. Voor je kinderfeestje, pasen, sinterklaas, oud en  nieuw, prinsessen- of piratenfeest, wat dan ook. Bij onze werktekening kun je tekst toevoegen en een achtergrondkleur selectereren. Als je klaar bent dan print en knip je de kalender uit.

Voorbeelden aftelkalender met werktekening

We hebben al een paar voorbeelden gemaakt hoe de aftelkalender eruit kan zien met de werktekening. En op internet zijn nog veel andere leuke aftelkalenders te vinden. Bekijk de werktekening aftelkalender.

aftelkalender verjaardag aftelkalender Winnie de Poohaftelkalender vakantieaftelkalender Mickey Mouseaftelkalender Doraaftelkalender Sinterklaas