Geboorte en adoptie traktaties

Zelf een geboorte traktatie maken is niet alleen erg leuk om te doen, het is soms ook veel makkelijker dan je denkt. Met behulp van de werktekeningen en beschrijvingen op Party-Kids.nl maak je jouw geboorte traktatie zelf.

Trakteren voor de geboorte van een zusje of broertje? Kies samen met je kind(eren) de geboorte traktatie die je wilt maken en daarna kun je aan de slag.

TIPS BIJ GEBOORTE TRAKTATIE ZELF MAKEN

Boodschappen doen, bakken, knutselen. Je kunt er een gezellige creatieve middag of avond van maken. Eventueel samen met je oudere kind(eren).

Geen puf en wil je toch iets leuks? Bekijk dan eens de Nijntje koeken, Wikkel voor rijstwafel, bellenblaas wikkel met foto van de baby.

  • Zet vooraf alles klaar op de tafel of het aanrecht
  • Ruim alle spullen op die je niet nodig hebt
  • Weet waar je de geboortetraktatie in kunt bewaren als je klaar bent

GEBOORTE TRAKTATIES EN MEER IDEEËN VOOR EEN BABY SHOWER!

Bij de geboorte of adoptie van een kindje is een baby shower of geboorte feest handig als je een grote groep mensen in één keer wilt en kunt ontvangen. Op Party-Kids.nl hebben we alle ideeën voor een baby shower bij elkaar gezet, zoals de geboorte traktatie, versiering in huis, uitnodigingen en meer.

PLAATS JOUW GEBOORTE TRAKTATIE OP PARTY-KIDS.nl

Heb je een leuke geboorte traktatie gemaakt die je op Party-Kids.nl wilt plaatsen? Voeg jouw idee dan toe. Zorg voor een goede beschrijving en/of een werktekening om de geboortetraktatie te maken. Vergeet niet een duidelijke foto van de geboorte traktatie toe te voegen! [iphorm_popup id=”1″ name=”party-kids-formulier”]Idee toevoegen[/iphorm_popup]

Over Party-Kids

Op Party-Kids staan meer dan 1.000 ideeën voor een kinderfeestje of ander thema feest. Of je nu op zoek bent naar een lekkere traktatie, versiering om zelf te maken of originele uitnodigingen voor een feest, je vindt het allemaal op Party-Kids.