Meer tips en links voor kinderfeestjes

Op Party-Kids.nl vind je vooral traktaties en tips voor kinderfeestjes thuis. Wil je liever een feestje buiten de deur houden dan kun je via deze pagina op leuke ideeën komen. Maar we hebben ook een aantal andere handige tips verzameld.

Gratis: traktaties en cadeautjes met eigen foto

Wil je een persoonlijke traktatie of cadeautje voor een feestje of verjaardag dan zijn er werktekeningen waarmee je deze makkelijk kunt maken.  Je hebt alleen een printer nodig en een leuke foto op je PC of afbeelding van het internet. Op onze andere website zijn de werktekeningen gratis. Kijk op www.party-gifts.nl.

Greetz UITNODIGINGEN

Binnenkort een kinderfeestje organiseren? Dat begint met een leuke uitnodiging. Bij Greetz kun je originele uitnodigingskaarten maken met een foto van de jarige zelf.

Naar de site van Greetz

Aftelkalender

aftelkalender sinterklaas

Hoeveel nachtjes slapen nog? Het zijn spannende tijden voor je zoon of dochter vlak voor de verjaardag, vakantie, eerste dag naar school of psz. Met een aftelkalender kan je kindje de dagen doorstrepen en zien hoeveel nachtjes slapen nog.

Meer over een aftelkalender

POOZ UITNODIGINGEN

Deze unieke uitnodigingenvoor kinderfeestjes zijn ontworpen door POOZ met lieflijke illustraties en nostalgische prentjes. Heb je specifieke wensen op het gebied van kleur, print, vorm? Geef het door aan POOZ.

Naar de site van POOZ

TRAKTATIE BOEKEN Geny Soeteman

De boeken van Geny Soeteman draaien allemaal om kinderfeestjes en traktaties. Een aantal traktaties komen je vast bekend voor en zijn door Geny bedacht. Op haar website zijn werktekeningen van de traktaties direct te downloaden.

Naar de site van Geny Soeteman

KNUTSEL FEESTJE REGIO OSS

Wil jij graag knutselen op je kinderfeest? Bij Frutsel kun je in het atelier terecht en ga je gezellig creatief aan de slag. Het feestje kan ook bij jou thuis gegeven worden (regio Oss).

Naar de site van hobbyatelier Frutsel