Van kinderfeestje tot piratenfeest

Als je zelf een piratenfeest organiseert, werk dan alle onderdelen van je kinderfeestje uit met het thema piraten. Denk bijvoorbeeld aan piraten uitnodigingen voor het piratenfeest, de versiering in huis en spelletjes voor op het piratenfeest. Maar ook een stoere piraten traktatie voor op school.

Op Party-Kids.nl staat alles wat je nodig hebt om jouw piratenfeest tot een succes te brengen. We helpen je graag met leuke piraten ideeën en handige tips.

UITNODIGING VOOR JE PIRATENFEEST

De uitnodiging voor je piratenfeest kun je op verschillende manieren maken. Het leukst zijn de zelfgemaakte piraten uitnodigingen die je persoonlijk kunt uitdelen of versturen. Denk bijvoorbeeld aan flessenpost of een schatkaart waarop de locatie van het piratenfeest staat. Op Party-Kids.nl staan voorbeelden en werkbeschrijvingen om zelf je stoere piratenfeest uitnodiging te maken.

PIRATENFEEST TRAKTATIE

Als je een feest in het teken van piraten houdt, dan hoort daar natuurlijk ook een echte piratentraktatie bij. Weet je wat je kind leuk of lekker vindt, dan zoek je een traktatie eenvoudig op trefwoord. Je kunt op Party-Kids.nl direct zoeken op een gezonde traktatie of iets met snoep. Met een beetje creativiteit kun je eigenlijk van elke traktatie wel een piratentraktatie maken door de afbeelding of een tekst te veranderen.

Op Party-Kids.nl hebben we een aantal piratentraktaties al voor je uitgewerkt en een werktekening toegevoegd. Daarmee kun je snel aan de slag.

Spelletjes op je piratenfeest

De leeftijd van de jarige speelt een belangrijke rol als je een piratenfeest organiseert. Bepaal samen met je eigen piraat wat hij of zij wil doen op het feestje. Kies een aantal leuke activiteiten voor binnen en/of buiten. Kijk bij onze spelletjes en activiteiten voor een overzicht. Er zijn ideeën voor alle leeftijden.

Jouw tip voor piraten

Heb je zelf een leuk idee voor een piratentraktatie of piratenfeest en wil je die delen met bezoekers van Party-Kids.nl? [iphorm_popup id=”1″ name=”party-kids-formulier”]Voeg jouw idee toe[/iphorm_popup] met een goede beschrijving en/of een werktekening. Vergeet niet een duidelijke foto mee te sturen.