Van kinderfeestje tot prinsessen feest

Wil jouw kind een prinsessenfeest, zorg er dan voor dat je alles voor het kinderfeestje in het teken van prinsessen uitwerkt. Denk aan de prinsessenuitnodigingen met het kasteeladres, de versiering in huis en bijbehorende spelletjes. Maar ook een lekkere prinsessentraktatie voor op school of thuis.

Op Party-Kids.nl staan tips en werktekeningen om van jouw prinsessenfeestje een sprookjesfeest te maken. We helpen je graag met leuke prinsessen ideeën en handige tips.

PRINSESSEN UITNODIGING

De uitnodiging voor je prinsessen feest kun je op verschillende manieren maken. Het leukst zijn de prinsessen uitnodigingen die je samen met je kind maakt en persoonlijk kan uitdelen of versturen. Op Party-Kids.nl staan voorbeelden en werkbeschrijvingen zodat je zelf een mooie prinsessenuitnodiging kunt maken. Kijk bij onze uitnodigingen voor de mogelijkheden. Doe vooral ideeën op en maak bijvoorbeeld een hele eigen variant.

Maak zelf je prinsessen traktatie

Bij een prinsessenfeest hoort natuurlijk ook een prinsessentraktatie. Weet je wat je kind leuk of lekker vindt, dan zoek je een traktatie eenvoudig op trefwoord. Je kunt direct zoeken op een gezonde traktatie of iets met snoep. Met een beetje creativiteit kun je van veel traktaties een prinsessentraktatie maken door de afbeelding of een tekst te veranderen.

Op Party-Kids staan ook prinsessen traktaties en tips die al voor je zijn uitgewerkt. Met een werktekening zodat je snel aan de slag kunt.

Spelletjes voor prinsessen

De leeftijd van de jarige speelt een belangrijke rol als je een prinsessenfeest organiseert. Bepaal eventueel samen met je eigen prinses wat zij wil doen op haar feestje. Kies een aantal leuke spelletjes voor binnen en/of buiten. Een spelletje verander je in een prinsessenspelletje door er een verhaaltje bij te vertellen of door er een prinsessenversiering bij te maken. Kinderen hebben veel fantasie en hebben niet veel nodig om een spelletje als prinsessenspel te zien. Succes.

Jouw tip voor een prinsessenfeest

Heb je zelf een leuk idee voor een prinsessenfeest en wil je die op Party-Kids.nl delen? [iphorm_popup id=”1″ name=”party-kids-formulier”]Geef jouw traktatie of tip door[/iphorm_popup]. Zorg voor een goede beschrijving en/of een werktekening. Vergeet niet eventueel een duidelijke foto mee te sturen.