De griezelspeurtocht 1

0
9711

De griezelspeurtocht 1

Beschrijving:
zoek een geschikte (rustige en veilig plek en natuurlijk donker!!en een begeleider die de kinderen helpt en als ze bijv gevallen zijn!Neem dan in dat geval een doos met pleisters enzovoort mee! als dat niet zo is: (tip voor huis) kunt u het eng versieren met leuke enger dingen! Geld niet voor in huis!Nadat u een geschikte plek heeft gevonden,kunt u beginnen met de opdrachten .Als het een stoep dus een verhard pad is kunt u de opdrachten met krijt maken.zoniet kunt u op de grond bordjes waar plastic omheen zit (kunt u gewoon zelf doen het bordje is papier!) U kunt bijv als opdracht:Zoek de sleutel of Zoek de spook!(mag u zelf verzinnen dus!)Heeft u dat gedaanals einde een soort tikkertje met de griezels dat de kinderen ze moet pakken!!(heel leuk)Daarna gaan de kinderen dus de schatkist zoeken (een makkelijke plek!)Dus je moet daarvoor dus een griezelkist maken!Je kan er bijv een oude doos (van hout ofso)een beetje met griezels versieren en er griezelsnoepjes er in doen! (heel makkelijk!) En klaar bent u!

Bron: Sheila

Benodigdheden:
Krijt of bordje met de pijlen en/of opdrachten
Een begeleider!
Een leuke geschikte plek bijv in een bos of park (ergens wat best wel griezelig donker is!Of gewoon in huis als je een groot huis hebt met een zolder of kelder! (nog spannender!)
griezelmuziek!(voor in huis)Leuke enge pakken!Die bijv een broer zus of een oudere kan dragen!en een leuke griezelkist!! (trakatie!)