griezel speurtocht 2

1
13066

griezel speurtocht 2

Beschrijving:
Stap 1:
Eerst hang je allerlei bordjes op met opdrachten zoals: zeg deze heksen spreuk na. ondertussen verstop je de schatkisten enje verstop de geest. Bij elke vraag krijg je een foto van de plek waar de volgende aanwijzing ligt. Natuurlijk moet je niet de gehele plek laten zien. Alleen maar een klein stukje.
Stap 2:
Nu laat je ze alle bordjes zoeken. Alleen op het laatste bordje staat: zoek de geest. De geest heft dan een knop waar ook staat : KLIK HIER. Als ze op die knop klikken horen ze en spraakbericht als aan wijzing waar de schatkisten zich bevinden en ze krijgen een gouden sleutel waarmee ze de schatkisten kunnen openen, ze krijgen ook nog een foto van de GOEDE schatkisten(er zijn namelijk 2 fop schatkisten). Daarna moeten ze de schatkisten vinden. Er zijn 2 fop schatkisten. Als ze de geode schatkist hebben kunnen zee en belonging krijgen (jij mag weten wat) , maar als ze de foute schatkist hebben dan moeten ze terug naar de geest, De geest gaat er dan voor zorgen dat je een verdure speurtocht kan doen. Stel voor: bij jou zit de geest op de trap. Eerst moesten ze naar de tafel, komen ze weer terug naar de geest moeten ze naar boven op een nieuwe schat te vinden. Vinden ze die weer niet. Dan komt misschien de heks ^-^………..

Bron: Eden

Benodigdheden:
1. Papier
2. Pen/potlood
3. Geest poppetje/ geest knutsel ding
4. Enge schatkist.
5. Foto’s
..


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl