Memory (opdrachtjes en cadeautjes uitpakken)

0
1602

Memory (opdrachtjes en cadeautjes uitpakken)

Beschrijving:
Ik heb voor het feestje van mn dochter een memoriespel gemaakt. Behalve foto’s (van geboorte tot nu) van het jarig jetje heb ik ook plaatjes gebruikt met dingen die haar bezig houden (muziek, speelgoed, sport enz)
Verder heb ik van elke gast een kaartje gemaakt met foto/naam en een plaatje van een cadeautje.
En ik heb wat “opdracht”kaartjes gemaakt met uitroeptekens en een plaatje van de “opdracht” Deze opdrachten waren heel simpel: cake eten, limonade drinken, lang zal ze leven zingen, snoepjes eten…

Het jarig Jetje begon met pakken van 2 kaarten en met de klok mee mochten haar vriendinnen. Had iemand een set dan mocht ie nog een keer. Had iemand een opdrachtsetje dan werd de “opdracht” gedaan en daarna gingen we weer verder met diegene waar we geeindigd waren. Als iemand 2 dezelfde kaartjes had met een naam en een cadeautje mocht diegene van de foto haar cadeautje geven.
Degene met de meeste kaartjes kreeg nog een klein prijsje.
(De grote winnaar is natuurlijk de jarige job šŸ˜‰ )

voorbeeld memory kaartjes
Voorbeeld van 2 memory kaartjes, een opdracht-kaartje en een gastenkaartje. Bij het gastenkaartje mag het cadeautje uitgepakt worden.

Bron: Peetje

Benodigdheden:
Eigengemaakte memoriekaarten
met foto’s of plaatjes over/ van de jarige,
én met “opdrachtkaartjes”
én met foto’s/ namen van de gasten


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl