Robotfeestje

2
3040

Robotfeestje

Beschrijving:
Vooral jongens houden van techniek en daarom spreekt Robots hen aan.
De huiskamer versier met zilverpapier: bijv; de eettafel. De kinderen zitten om de salontafel en hierop wordt een zilveren cola fles rond gedraaid. Naar welk kind de fles wijst, mag een cadeautje geven. De kinderen gaan daarna lekker eten (vierkantbrood: robotbrood) ,daarna een code speurtoch: de kinderen moeten cijfers zoeken en noteren. Als de speurtocht afgelopen is, kijken we met welke code we de kluis kunnen kraken (een doos met drie klepjes/zilverpapier/cijfers). In de doos zit natuurlijk iets lekkers! Dan kun je een leuke robot knutselen van een leeg melkpak (zie beschrijving spelletjes), evt. cake versieren met zilverballetjes en andere versiersels, tot slot kun je een robotfilmpje kijken, zoals rolie, wall-e. Als de kinderen naar huis gaan, krijgen ze hun zelf geknutselde robot en een robotpotlood mee (potloden geb ik gekocht bij de dille en kamille)

Bron: Ruth

Benodigdheden:
Zilverpapier voor op tafel, melkpakken om robots van te knutselen, een slinger van uitgeprinte robots, een colafles met zilverfolie erom en een code speurtocht en een doos om een kluis van te maken.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl