Aapjes in de boom

1
4655

Aapjes in de boom

Beschrijving:
Zaag van hout twee palmbomen. Maak een uitsparing, zodat de twee palmbomen precies in elkaar passen. Boor in ieder palmblad gaatjes.
Nu kan je de palmboom verven. Zelf heb ik hem eerst nog wat geschuurd en in de grondverf gezet.
De aapjes heb ik alsvolgd gemaakt:
De rozijnendoosjes heb ik ingepakt met crèpepapier. In ieder ingepakt doosje heb ik vier gaatjes geprikt. Daarin stak ik de chenilledraad, als armpjes en beentjes. Van bruin karton heb ik apenkoppies geknipt. En met geel karton de snoetjes. De snoetjes plak ik op de apenkoppies, en die plak ik weer op het doosje. Nu de oogjes nog. Ikzelf vond het erg leuk om van die ‘schud-oogjes’ te gebruiken. Die heb ik bij de Xenos gehaald.
De aapjes zijn bijna klaar. De schuimbanaantjes heb ik aan een armpje geprikt. Met het andere armpje kun je de aap in de boom hangen, en klaar is je traktatie!
Het is wel een werk, maar erg leuk om te doen!

Bron: Aapjes in de boom

Benodigdheden:
Rozijnendoosjes
Crèpepapier
Schuimbanaantjes
Karton bruin en geel
Chenilledraad bruin 6mm
Hout
Verf bruin en groen


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl