Alfabet vloerpuzzel voor groep 1 en 2

0
1419

Alfabet vloerpuzzel voor groep 1 en 2

Beschrijving:
Mijn dochter wilde op haar verjaardag snoepsleutels trakteren. Maar ja, hoe kun je dit nu feestelijk uitdelen? Omdat ik een zelfgemaakte sleutelhanger niet echt origineel vond bedacht ik iets anders. Ik kocht een grote vloerpuzzel van 30 stuks met de afbeelding van het alfabet. (Action, voor zo’n 4 euro!!). De letter was zowel in hoofdletter en kleine letter afgebeeld. Bij iedere letter stond een dier. (b.v, hoofd en kleine letter a en de afbeelding van een aap)
Ik verpakte ieder puzzelstuk samen met een snoepsleutel in cellofaan feestelijk maken met strikje er omheen, klaar. Mijn dochter mocht aan ieder klasgenootje een puzzelstuk uitdelen. Vervolgens hebben de kinderen met de hele klas de grote puzzel gemaakt. ! De puzzel blijft op school: Een kadootje van mijn dochter voor de hele klas. De puzzel wordt nu meerdere malen in de klas gemaakt als werkje. Nog educatief ook!!! Het was een ontzettend groot succes, juffen en kinderen zijn zeer enthousiast !

Bron: Sabien, Tilburg

Benodigdheden:
vloerpuzzel
iets lekkers (bv snoepsleutel)
cellofaan
Kadolint


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl