barbie-prinses

0
757

barbie-prinses

Beschrijving:
Beslagkom op de kop op het onderbord plaatsen (dit is de basis van de jurk van barbie). Beslagkom met papier bekleden: inknippen om mooi aan te laten sluiten en aan de binnenkant van de beslagkom vastplakken met plakband. Op de foto is de jurk (lila) afgezet met een strook donkerder papier en zilverkleurig cadeualint. Onderaan de jurk een strookje vilt in een golfende lijn.
Barbie (tijdelijk!) halverenen (thv middel) en met een stukje kneedgom of playdo-klei op de beslag plakken. Barbie voorzien van een mooi bovenstukje dat past bij de jurk, of zelf iets uitknippen van hetzelfde vilt als de rand van de jurk. Kroontje of tiara maken (of misschien al aanwezig) voor barbie. Jurk is natuurlijk naar eigen idee te versieren!
Dropjojo en echte jojo op elkaar leggen en vastmaken met een stukje cadeaulint.
Als je de jojo’s een beetje netjes opstapelt, kun je ze allemaal onder de jurk van barbie kwijt! zo hebben de kinderen iets om te eten en ook iets om mee te spelen.Een leuke verrassing!

Bron: Esther

Benodigdheden:
1 beslagkom (plastic), 1 onderbord (iets grotere omtrek dan beslagkom), papier (kleur naar keuze), restjes vilt, 1 barbiepop, dropjojo’s, echte jojo’s, cadeaulint.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl