Bowlingbanen

4
2437

Bowlingbanen

Beschrijving:
Leg de twee dropmatjes, op het stevig stuk karton, een klein stukje over elkaar om een mooie lange baan te creeeren. Plak met de eetbare lijm de 10 colaflesjes op het ene eind van de baan. Vouw het gekleurd hobby karton in de lengte in 4 delen en knip 1 kant aan 2 vouwen aan de bovenkant een stukje in zodat je er een schuine kant van kunt maken. Snijd, bij een manneke pis, zijn ene handje los. Plak de grote jawbreaker aan het begin van de baan en plak daar het (drop)mannetje(pis) achter met zijn losgesneden handje op de bal. Plak de overige 3 of 4 ballen op de verhoging die je gevouwen hebt van het hobby karton. Dit zijn de extra bowling ballen.

De traktatie is gemaakt voor mijn zoon´s 10de verjaardag. Als bowlingscorebord zijn kaartjes uitgeprint met een klein fotootje van Fabian erop en de tekst: STRIKE, Fabian 10jaar. (Strike voor 10 omgegooide bowlingkegels).
Zijn klasgenootjes hebben van de traktatie genoten. Vele hebben het bewaard om thuis te laten zien om daarna bij kleine beetjes (immers veel losse snoepjes) op te eten.

Bron: Carla van der Linden

Benodigdheden:
Per traktatie: 2 dropmatjes, 10 colaflesjes, 1 dropmannetje (mannetje pis), 1 middelgrote jawbreaker, 3 of 4 ronde “bal”snoepjes zoals bijv. kauwgum- of toverballen, poedersuiker om eetbare lijm te maken, een stevig stuk karton als ondergrond, gekleurd hobby karton.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl