clowns appeltje

0
429

clowns appeltje

Beschrijving:
‘Dit is het origineel van het kerstappeltje. (En iets minder arbeidsintensief, want iets simpeler). De wc-rolletjes halveren en omwikkelen met gekleurd papier. Op de (witte) cakejeshouders heb ik de naam van de jarige geschreven. De kleine snoepjes worden als ogen en neus met eetbare lijm op de appel geplakt. De gebitjes gehalveerd (voor de kleine appels zijn hele gebitjes veel te groot). De gekleurde dropveters zijn een paar haarstrengen en op de bovenkant van het hoofd/appeltje komt het ijsparasolletje. Het geheel ingepakt in de folie met een fleurige serpetine strik dichtgemaakt. (Folie eerst met plakband dichtplakken zodat het bij elkaar blijft).

Bron: Carla van der Linden

Benodigdheden:
benodigdheden: ‘(Kleine) appeltjes, (Halve) wc-rolletjes, snoepgebitjes, tumtummetjes of andere kleine (platte) snoepjes, zwarte en rode dropveters, ijsparasolletjes, papieren cakejeshouders, poedersuiker om eetbare lijm te maken,gekleurde vouwblaadjes, serpetines, stevige (bloemen)inpakfolie.’


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl