eierkoek muizen 3

4
4895

eierkoek muizen 3

Beschrijving:
eierkoeken doormidden en insmeren met chocopasta. het einde van de dropveter dubbelvouwen en een knoopje erin leggen waarvan de de lus losmaakt en dus een neusje met snorharen hebt. neusje aan de ene kant van de halve eierkoek plakken en het einde van de dropveter en aan de andere kant uitlaten zo lang als een staartje. dan de andere helft erop plakken, een sneetje maken aan de bovenkant (een beetje naar voren) voor de oortjes van eetpapier (als je ze heel laat kun je ze er zo insteken). dan nog twee sneetjes aan de zijkanten om een m&m in te stoppen als oogjes.

Tip: Eetpapier is te koop bij o.a. Jamin in een zakje met 3 kleuren (wit, rose en lichtgeel) en ongeveer 15 velletjes per kleur voor 1,80.

Bron: denise

Benodigdheden:
eierkoeken, eetpapier, dropveters, chocopasta en m&m`s


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl