eiland met palmboom

11
9582

eiland met palmboom

Beschrijving:
Bak de muffins volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Laat ze afkoelen.
De lange nekken moeten dienst doen als boomstammen. Snijd ze op de gewenste lengte. Plak met wat glazuur (poedersuiker met water) de apekoppen op de boomstammen.
Vouw een wit A4tje in de lengte en teken op beide zijden palmbladeren op een 1 cm brede rand. Kopieer dit het benodigde aantal keren op stevig groen papier. Knip de palmbladen op rand uit, rol ze op zodat ze op de lange nek passen en maak het rolletje vast met wat plakband. Schuif de palmbladeren op de boomstam en breng ze in model. Duw de palmboom voorzichtig in de muffin. Schrijf op de muffin met de schrijfstiften de naam van de jarige en de leeftijd. En klaar is het eilandje. Om de eilandjes “makkelijk” te vervoeren, heb ik muffinblikken gebruikt. Bekleed ze met blauw papier, teken er golfjes op en plak er visjes (oranje papier) op. Het blauw papier inknippen bij een aantal muffingaten(niet allemaal). De eilandjes zakken in de gaten en zo lijkt het net een zee met allemaal eilandjes.

Bron: Miriam Greijmans

Benodigdheden:
Mix voor muffins (Dr Oetker)
Schrijfstiften (Dr Oetker)
Apekoppen (Katja)
Lange nekken (Verkade)
Stevig groen papier
Plakband
Poedersuiker
Water
muffinblikken (HEMA)
Blauw papier
Oranje papier


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl