Frozen traktatie tasje

0
10970

Frozen traktatie tasje

Beschrijving:
Zoek leuke afbeeldingen op het internet en bewaar ze op je PC. Zoek op Frozen wallpapers en je krijgt vaak wat betere grotere afbeeldingen.

Open de werktekening en zoek de afbeelding op van je PC. Je kunt de afbeelding nu groter maken of draaien zodat hij goed past.
Kies een leuke achtergrond en achtergrondkleur.
Je kunt ook een leuke tekst typen en die komt op de achterkant van het tasje.

Print en knip de tasjes uit.
Vouw over de vouwlijntjes en plak het tasje dicht.

Voor het vouwen gebruik ik meestal een liniaal en schaar of hobbymesje en ga heel licht met het mesje langs de liniaal over de vouwlijntjes.

Doe nu je traktatie in het doosje.

Probeer vooraf of je een klein of groot doosje moet maken en wat er in past. En het is ook handig om vooraf dit een keer te proberen om te kijken hoeveel werk dat het voor jou is.
Wil je niet zoveel tasjes maken? Maak ze dan niet als traktatie voor de klas maar voor het kinderfeestje om mee te geven aan de kinderen.

Bron: Lenny

Benodigdheden:
Frozen afbeeldingen van het internet
Kleurenprinter
Schaar
Dubbelzijdig plakband of plak

Werktekening:
Om deze werktekening te kunnen bekijken ga je naar onze andere site Party-gifts.nl
Bekijk werktekening


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl