Geboortetraktatie kinderwagen

0
1357

Geboortetraktatie kinderwagen

Beschrijving:
Vooraf maken: Knip cirkels uit gekleurd karton, ca. 6 cm (evt. met cirkelsnijder) en knip hier een kwart deel uit. Zo krijg je een kinderwagen.
Nog 2 kleinere rondjes uitsnijden (wielen) en 1 roze rondje (hoofdje), ca. 2 cm doorsnee. Plak het hoofdje achter de wagen, en de wielen er voor op. Plak dit geheel op een prikker vast.
Op een kaartje/karton kun je evt. een tekst printen met de naam + datum van de baby. Dit kaartje plak je later op de kinderwagen.
De cakejes met boter besmeren en versieren met de muisjes.
Wij hadden de traktaties in een grote kinderwagen gezet, dit was erg succesvol. Kies hiervoor een doos uit, waar ze allemaal in passen. Beplak die met papier of beschilder deze. Maak op dezelfde manier als hierboven een 2 grote kinderwagens van dik karton. Die plak je aan weerskanten van de doos en maak een echte kap van crepe papier. Nog een duwstang van karton en klaar is de wagen. Het leukste is als de wagen op de grond kan staan, zodat uw kindje zelf kan uitdelen op de speelzaal of school.

Bron: M. Michielsen

Benodigdheden:
– cakejes (zelf bakken of kant en klaar)
– boter
– roze of blauwe muisjes
– gekleurd karton
– evt. cirkelsnijder
– prikker


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl