kwarkvliegtuigjes

1
4632

kwarkvliegtuigjes

Beschrijving:
Knip een gekleurd A-4je door de helft en rol de powerstick over de breedte in de ene helft (niet te strak!). Plak deze aan de onderkant dicht met een paar stukjes plakband en vouw een kant in de vorm van een driehoekje dicht, dit is de voorkant van het vliegtuig. Maak van de overgebleven helft van het papier uit 1 stuk vleugels en een staart en versier deze evt. met een andere kleur papier. Op de staart kan bijv. de leeftijd van de jarige en een vlaggetje met zijn/ haar naam.
Teken evt. raampjes op de romp van het vliegtuig. Plak met lijm de romp op de vleugels en de staat aan de bovenkant van de romp.
Deze traktatie is een gegarandeerd succes, omdat je na het verorberen van de powerstick een leuk vliegtuigje overhoudt om mee te spelen. Maar hij is wel arbeidsintensief. Neem er dus lekker de tijd voor. Je kunt ze makkelijk van te voren maken en pas op de dag zelf de sticks er in doen.

kwark vliegtuigjes

Bron:

Benodigdheden:
Powersticks (knijpkwark)
Gekleurd papier
Lijm
Plakband
Schaar


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl