muisje met kaas

3
3602

muisje met kaas

Beschrijving:
2x muis-lijf uitknippen, oortjes uitknippen, inkleuren en er op plakken, oogjes er op tekenen, koord of dropveter met plakband onder bovenlijf plakken. wasknijper aan beide kanten goed insmeren met lijm of kit en de lijfjes er op plakken. repen kaas snijden en in folie verpakken. tussen de wasknijper klemmen

Reactie Lenny: op verzoek is er een werktekening van gemaakt. Zowel zwart/wit als 1 in kleur.

Ik heb hem dubbel gedaan zodat de bovenkant en onderkant aan elkaar blijft zitten. In het tussenstuk kun je een gaatje maken voor de dropveter.
Maar je kunt de boven en onderkant ook losknippen.

LET OP: Als je de traktatie een dag van te voren wilt maken, zorg dan dat de dropveters goed verpakt zijn door er aluminiumfolie over te leggen of door ze in plastic bakken te bewaren (met deksel of anders afgedekt) Dit voorkomt het breken van de dropveters.
Probeer dit eventueel vooraf uit om teleurstellingen te voorkomen.

Bron: renee

Benodigdheden:
plastic wasknijpers,
sterke lijm of kit,
grijs stevig papier,
zwart dun koord of dropveter,
roze en zwarte stift,
alu-folie en repen kaas

Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl