Nemo aquarium met vishengels

0
655

Nemo aquarium met vishengels

Beschrijving:
Aquarium
De boven- en onderkant van de kartonnen doos helemaal vast plakken met stevig tape. De bovenkant van de doos naar binnen vouwen. Met blauw inpakpapier de gehele doos inpakken. Van internet haalt u 2 wallpapers van Nemo en wat losse plaatjes. Deze wallpapers plakt u aan de kleine kanten van de doos en de kleine Nemo plaatjes op de grote kanten. Uit donkerblauw papier knipt u grote en kleine rondjes, deze vormen de luchtbellen op de doos.

Vishengel
Van het gekleurde karton maakt u vissen. Bij de neus van de vis perforeert u een gaatje. Neem het cadeaulint, hang daar een vis aan en een cadeautje. Als cadeautje heb ik gekozen voor dierengummen of tennisrakets met balletje van de Action. Dan hangt u de vis met het cadeautje aan het potlood en u heeft een vishengel.

Bron: Nanda de Vries

Benodigdheden:
grote stevige kartonnen doos
blauw inpakpapier
schaar
plakband
lijm
stevig tape
gekleurd karton
kleine cadeautjes
potloden
cadeaulint
plaatjes van Nemo


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl