Beschrijving:
Rood glazuur maken van poedersuiker met druppels water en rode kleurstof.
De bovenkant van de krentebolletjes glazuren en met de witte gepofte rijst “stippen” maken.
Marshmallows aan de onderkant vastplakken met glazuur. (ze blijven niet echt rechtop staan maar dat geeft niet, ziet er wel leuk uit) Goed laten drogen.
Op dienblad schone en droge herfstbladeren leggen en daarop de paddestoelen presenteren. Leuke kabouter erbij maakt het helemaal af!
Reactie Lenny: de mooie foto is toegestuurd door Selma. Zij heeft voor de witte stippen “rolfondant” gebruikt. Dat is een soort eetbare “klei” speciaal voor taarten.
Bron: Jolanda de Graaff
Benodigdheden:
kleine krentebolletjes (supermarkt of de bakker vragen of hij kleintjes bakt)
poedersuiker
rode kleurstof (toko)
witte marshmallows
gepofte witte rijst (alleen de witte)
gedroogde herfstbladeren
dienblad