Panda van marshmallows

1
9715

Panda van marshmallows

Beschrijving:
Steek de satéprikker door 1 witte marshmallow met de zijkant naar voren als kopje. Daaronder 1 trekdrop voor de armen. Daarna weer 1 witte marshmallow (op zijn kant met de bolle kant naar voren als buikje) voor het lijfje. Als laatste weer 1 trekdrop voor de beentjes. Op de zijkant van de bovenste marshmallow teken je met de chocolade schrijfstift de bekende panda-ogen en een neusje. Maak een mengsel van poedersuiker en een beetje water en “lijm” de 2 kokindjes aan weerszijden van de satéprikker als oren. Steek de panda’s in piepschuimen blokken bekleed met groen crèpepapier als jungle ondergrond.

Bron: Laurien Verbeek

Benodigdheden:
witte marshmallows, trekdroppen, kokindjes, chocolade schrijfstiften, poedersuiker, water, satéprikkers, piepschuim, groen crèpepapier


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl