Pinguin

0
841

Pinguin

Beschrijving:
Bekleed de Wc rol met zwart papier knip een grote ovaal en 2 kleine ovaaltjes uit het witte papier en plak ze op de wc rol.Dit zijn het buikje en de oogjes.Knip uit het oranje papier een snaveltje en de pootjes.Neem voor de vleugeltjes 2 zwarte ovaaltjes en plak ze aan de zijkant van het rolletje.Pak een (verpakt koekje)in het witte crepepapier en bevestig hierop de voetjes en het wc rolletje(de pinquin)Kleur de oogjes in met de zwarte stift.Doe aan de bovenkant een klein cadeautje ik had zelf wat staafjes boetseerklei in cellofaan verpakt en wat vormpjes aan het lint gedaan.
Mijn dochtertje (3) heeft meegeholpen en het was een groot succes op de peuterspeelzaal vooral omdat het niet geheel uit snoep bestaat.

Bron:

Benodigdheden:
Wc rollen (of keukenrollen)
Zwart.wit oranje papierWit crepepapier
Lijm en zwarte stift.
Koekjes
Klein cadeautje


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl