sneeuwpopjes van mandarijnen 3

0
425

sneeuwpopjes van mandarijnen 3

Beschrijving:
leg de mandarijn in het midden van een opengevouwen servet. Vouw de servet naar boven en draai deze een keer rond zodat de mandarijn niet meer te zien is. Stop in het vrije gedeelte van de servet, dus bovenop d mandarijn, het ronde spekje(dit wordt het hoofd van de sneeuwpop). Bindt het geheel dicht met elastiek en knip vlak boven elastiek servet weg. Tussen mandarijn en spekje kun je om de servet heen een fruit of dropveter binden. Teken gezichtje op bovenste rondje en steek de paraplu (wat als bezem fungeert) in de mandarijn.

Ik had er zo’n dertig voor de klas van mijn dochter. Op een groot dienblad had ik matten van watten gelegd dat diende als sneeuw. Daar bovenop de sneeuwpopjes. Wel even wat werk, maar het resultaat was geweldig. gezellig uit.

Bron: Anoushka Zijlstra

Benodigdheden:
mandarijn, fruit of dropveter, rond spekje, witte servetten, elastiekjes, papieren parapluutje, zwarte en rode viltstift.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl