Thomas de trein tractatiedoos

0
2396

Thomas de trein tractatiedoos

Beschrijving:
Google naar een duidelijke afbeelding van Thomas als voorbeeld.
Plak de dozen zo op elkaar dat je al een treinvorm ziet maar plak de deksel van de onderste grote doos niet vast!Maak van twee vellen papier een brede koker,dat is de ketel.Vul die helemaal met proppen oude kranten voor de stevigheid en plak hem op zijn plaats.WC rolletje inknippen zodat je die kan bevestigen op de ketel als schoorsteen.
Maak van het grijze karton een circel die precies aan de voorzijde van de ketel past en teken daarop het Thomas gezicht.
Maak van het andere karton twee zijplaten waar het nummer 1 op komt te staan.
Verf nu Thomas in de juiste basiskleuren,blauw,zwart en rood.Maak van het gele papier twee keer het cijfer 1 voor op de zijkant en de lampen voor op de cabine.Vergeet de buffers aan de voor en achterkant niet,deze zijn zwart.
Het geheel goed laten drogen en klaar is Thomas!
Ieder tractatie kan hierin,ik had de kleine autootjes en treintjes met smarties en schatkistjes gedaan hier ook op deze site te vinden.

Bron: Marian Fleer

Benodigdheden:
*schoenendoos volwassen
*schoenendoos kinderen
*blauwe,zwarte en rode plakaatverf of papier in die kleuren
*Geel papier
*Grijs karton (voor het gezicht)
*Karton
*WC rolletje
*Lijm
*Dikke stift


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl