Vliegtuigje met rol smarties

1
3106

Vliegtuigje met rol smarties

Beschrijving:
Pak de rollen Smarties in met aluminiumfolie. Print de werktekening op stevig, gekleurd papier en knip de onderdelen uit. (Eén werktekening bevat onderdelen voor drie vliegtuigjes.)
Vouw de vleugels en de staart op de stippellijnen. Plak vervolgens de vleugels vast aan de onderkant van de rol Smarties, en plak de gevouwen staart op de bovenkant. Tot slot plak je nog de propeller aan de voorkant en het vliegtuigje is klaar.

Om het geheel nog leuker te maken heb ik cadeaulabels gemaakt op www.party-gifts.nl. Ik heb deze geprint, uitgeknipt en gelamineerd. Met de perforator een gaatje er in gemaakt en vervolgens met een touwtje achter het vliegtuig geplakt. Je kunt natuurlijk ook gewoon op de vleugels schrijven hoe de naam van de jarige is .

Bron: Marjan Theunissen

Benodigdheden:
Rollen Smarties
Aluminiumfolie
Gekleurd papier (120 grams)
Plaksel
Schaar

Voor het cadeaulabel:
Wit papier
Lamineerfolie (en lamineerapparaat)
Touw


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl