Voetbalschoen

2
3133

Voetbalschoen

Beschrijving:
Print de schoen op karton, knip de schoen uit, maak van een klein stukje karton het midden lipje, en plak het vast. Knip twee kleine inkepingen aan de binnenkant van de ronding, zodat als je de veter aantrekt het karton niet krom trekt.Maak kleine inkepingen aan de onderkant van de schoen, buig deze om en lijm het vast op een stuk karton. Pas als het goed vastgeplakt is knip je netjes alle randjes van de zool af. Plak de kokindjes op de onderkant vast. Maak de kokindjes aan de schoen vast met ei-wit dit is veiliger dan lijm,voor het geval een kindje het dropje eraf haalt en opeet. Rijg de dropveter door het schoentje. Stop het schoentje vol met …
Als extra kan je van een vierkante maar lage doos een voetbalgrasveld maken met groene “vloerbedekking” (wat je onder een laminaat vloer legt) daarop een voetbal vast plaken en alle schoentjes erom heen zetten.

Bron: Tante Stefanie

Benodigdheden:
Voetbalschoen:
Karton, (foto)lijm, kokindjes, dropveters, ei-wit; inhoud van de voetbalschoen(kleine kitkat, kapiteinkoek o.i.d)
Voetbalveld: platte vierkante doos,
Groene ondervloer voor laminaat.
(Voet)bal

Werktekening:
Bekijk werktekening


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl