Zet de bloemetjes buiten

0
382

Zet de bloemetjes buiten

Beschrijving:
Doe in een boterhamzakje genoeg aarde om een potje te vullen, doe het zakje in het potje. Plak op de zijkant van het potje 2 zonnebloemzaadjes met plakband. Pak het leuk in meet een grote toef doorzichtig inpakpapier en een leuk strikje. Knip de memoblaadjes in twee reepjes en vouw deze dubbel plak er een leuk stikkertje op en de namm en de leeftijd van je kindje. Maak een gaatje en maak deze vast aan het strikje. Tenslotte kun je naar eigen keus een rolletje snoep eraan nieten. Klaar een leuke voorjaarstraktatie!

Bron: j.de.fouw2@kpnplanet.nl

Benodigdheden:
Kleine bloempottjes, zonnebloemzaadjes en een zak potgrond. Doorzichtig inpakpapier leuke strikjes en memoblaadjes. nietmachine, plakband schaar boterhamzakjes en leuke stickertjes en een pen. En een perforator. En rolletjes snoep.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl