zwarte pietjes van wc-rolletjes

0
629

zwarte pietjes van wc-rolletjes

Beschrijving:
Beplak een wc rolletje met bruin papier, maak vervolgens oren, voeten, wenkbrauwen, voeten en ogen deze kun je steeds weer overtrekken op gekleurd papier voor een nieuw pietje.
Plag de oren vast op het rolletje, (laat het oortje aan de zijkant een cm doorlopen deze kun je dan omvouwen en vervolgens op het rolletje plakken, dit doe je ook met de voetjes dan kun je die omvouwen en aan de binnenkant van het rolletje plakken.) Plak de ogen en de wenkbrauwen erop. Met een gekleurd ijzerdraadje vouw je het mondje. Je kunt op de oogjes eventueel een sterretje plakken (die zitten ook bij zo`n hobbydoos) In de oortjes kun je nog wat oorbelltjes steken gemaakt van ijzerdraad en van crepepapier vouw je een mutsje die leg je op het rolletjes Hier steek je dan twee veertjes in. Je kunt om het nog mooier te maken bovenaan het rolletje nog een rond ijzerdraadje schuiven (zie foto) Je kunt evntueel nog wat in het rolletje stoppen.

Bron: Cindy Hulsers

Benodigdheden:
wc rolletje
lijm
schaar
gekleurd papier
crepepapier
veertjes
gekleurde ijzerdraadjes waar glitters omheen zitten.
Vaak kun je bij de bruna,intertoys of bart smit een hobbydoos kopen daar zitten de veertjes in en de ijzerdraadjes en eventueel oogjes.

feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Feestelijke Printables direct te gebruiken.

Je bent op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?
Geen probleem want wij hebben naast Party-kids.nl, Party-gifts.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, of bv wikkels voor pakje drinken of pringles printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl