Prinsessen of Sneeuwwitje uitnodiging

0
1185

Prinsessen of Sneeuwwitje uitnodiging

Beschrijving:
Ook mijn dochter is gevallen voor de prinsessencakejes als traktatie en ze wilde er meteen maar een prinsessenfeest en prinsessenuitnodigingen bij hebben. We hebben een foto gemaakt in de jurk van sneeuwwitje (ze werd 7,sneeuwwitje en de ZEVEN dwergen, vandaar). Ik heb deze 2x zoveel uitgeprint als ze “prinsessen” ging uitnodigen. 1x zoals de foto was en 1x gespiegeld. Deze plak je op elkaar.
Op de serpetine heb ik de tekst geschreven. Ook 2 maal. 1x schrijven dubbel vouwen en plakken en nogmaals schrijven. Zin voor zin op verschillende kleuren serpetine. De insteekhoesjes worden gehalveerd en de zijkanten losgemaakt. De onderkant blijft dicht. De foto wordt met een klein beetje lijm in het hoesje gedaan. Dit geldt ook voor de kleine stukjes serpetine met tekst en de kleine ballonnetjes en eventueel ook de confettie al kan die er ook los tussendoor. Het insteekhoesje vouw je dicht en dan de hele handel voorzichtig naar het lamineerapparaat en lamineren.
(Wij hebben een lamineerapparaat met een rol, geen losse vellen, dan kan het misschien ook anders maar daar ben ik niet zeker van)
De foto en tekstserpetine moet echt even een klein stukje vastgezet worden heb ik ervaren anders gaat het toch nog schuiven. sommige uitnodigingen heb ik 3x opnieuw moeten doen. Maar het is een fleurig gezicht en de uitnodiging is aan 2 kanten leesbaar en vrolijk.
Succes

prinses cakeje

Bron: carla van der linden

Benodigdheden:
(digiale)camera, printer/(kleuren) kopieerappa raat, lamineerapparaat, serpetine, confettie, kleine (water)ballonnetjes, insteekhoesjes, beetje lijm, stift/pen,


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl