Kerst lente pasen k3-stukje knutselen

0
505

Kerst  lente pasen k3-stukje knutselen

Beschrijving:
Kinderen houden van knutselen. Wij hebben 7 kinderen van 5 jaar anderhalf uur bezig gehouden met het maken van een K3-herfststukje. Maak van tevoren ijzerdraadjes aan de spulletjes die in het stukje gestoken moeten worden (bij ons: denne-appels, eikeltjes, sierappeltjes, rozebottels, maiskolven, rietjes met foto’s van K3 er op, kastanjes, potpourri-dingetjes, coctailparapulu’tjes en waaiertjes.) Laat ze de blue band bakjes zelf inpakken in alufolie. Stop er steekschuim in. Laat ze zelf het stukje in elkaar steken. Daarna kunnen ze met de glitterlijm alles nog ‘mooi’ versieren. Vergeet niet er de naam op te zetten, want het worden allemaal PRACHTIGE gedrochten die je niet meer uit elkaar kent!

KERST TIP: Kijk ook eens naar deze traktaties:
1. kerstboom op een cake
2. kerstman op een mandarijn

Bron: Heidi

Benodigdheden:
Blue-band bakjes, oase (groen steekschuim), dingetjes die bij de tijd van het jaar / het thema van het feestje passen, bloembindersijzerdraad, glitterlijm, aluminiumfolie.

Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl