Mega Mindy feest

0
722

Mega Mindy feest

Beschrijving:
Vorig jaar heeft mijn dochter een Mega Mindy feest gegeven. De kinderen zijn bij binnenkomst al begroet in een mooi versierde Mega Mindy kamer. Slingers, balonnen,tafelkleed, bekers, bordjes enz. van Mega Mindy (te koop in de feestwinkel) Eerst natuurlijk de kadootjes uitpakken.
Daarna heb ik ze allemaal een Mega Mindymasker (ook feestwinkel) gegeven en deze hebben ze prachtig ingekleurd.(gaf mij de tijd om patat te bakken) daarna lekker gegeten en na het eten heb ik een foto van alle kinderen met hun masker op gemaakt.
Ondertussen Mega Mindy muziek opgezet. De pasfoto’s heb ik gauw uitgeprint en de fotolijstjes van karton (van te voren gemaakt)aan de kinderen gegeven. Deze hebben ze versiert met stickers, glitters enz.
Daarna stoelendans gedaan op natuurlijk muziek van Mega Mindy. Verder een soort ezeltje prikje gedaan, maar dan met een poster van Toby. De kinderen lipstick opgedaan, blinddoek op en wie kan toby het beste een kus geven?
Buiten hebben de kinderen nog zelf Mega Mindy na gespeelt.
Aan het eind nog een snoepzakje met leuke mega mindy dingen mee naar huis gegeven.

Bron:

Benodigdheden:
mega mindy maskers, karton, stickers, foamstickers, glitters (als het maar plakt) mega mindy muziek, een poster (of uitgeprinte foto) van Toby. Versieringen van Mega Mindy en zie verder de beschrijving


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl