Zelf een heksenfeest organiseren

Als je zelf een heksenfeest organiseert, werk dan alle onderdelen van je thema feest uit met het onderwerp heksen. Denk bijvoorbeeld aan een spannende uitnodiging voor het heksenfeest zelf, de versiering in je huis en spelletje of activiteiten op je heksenfeest. Ook de traktaties voor het kinderfeestje.

Op Party-Kids.nl staat alles wat je nodig hebt om een geslaagd heksenfeest te organiseren. We helpen je graag met leuke heksenfeest ideeën en handige tips.

UITNODIGING VOOR JE HEKSENFEEST

De uitnodiging voor je heksenfeest kun je op verschillende manieren maken. Het leukst zijn de zelfgemaakte uitnodigingen die je persoonlijk kunt uitdelen of versturen. Met een originele uitnodiging maak je iedereen enthousiast voor jouw heksenfeest. Ontdek hoe je zelf eenvoudig een uitnodiging voor jouw heksenfeest kunt maken. Kijk bij onze heksenfeest uitnodigingen voor de mogelijkheden.

Heksenfeest traktatie

Als je een feest in het teken van heksen houdt, dan hoort daar natuurlijk ook een echte heksen traktatie bij. Weet je wat je kind leuk of lekker vindt, dan zoek je een traktatie eenvoudig op trefwoord. Je kunt direct zoeken op een traktatie met of zonder snoep of op een bepaald ingrediënt. Met een beetje creativiteit maak je van elke traktatie wel een heksen traktatie door een afbeelding of tekst te veranderen.

Bekijk het overzicht met de heksen traktaties. Bij sommige traktaties en uitnodigingen zijn werktekeningen beschikbaar zodat je snel aan de slag kunt.

Spelletjes en activiteiten op een heksenfeest

De leeftijd van de jarige speelt een belangrijke rol als je een heksenfeest organiseert. Bepaal samen wat je op het feest wilt doen. Kies een aantal leuke spelletjes en activiteiten voor binnen of buiten. Er zijn genoeg ideeën voor alle leeftijden.

Je kiest dus eerst een leuk spel en dan kijk je hoe het in je thema past. Zo wordt blikken gooien een heksenjacht als je afbeeldingen van heksen op de blikken plakt. Bekertjes water van de ene kant naar de andere brengen wordt een toverdrank spel. Met een beetje fantasie worden de gewoonste spelletjes echte heksen spelletjs.

STUUR JOUW IDEE VOOR EEN HEKSENFEEST NAAR PARTY-KIDS

Heb je zelf een leuk idee voor een heksenfeest en wil je die op Party-Kids plaatsen? Voeg jouw idee dan toe. Zorg voor een goede beschrijving en/of een werktekening. Vergeet niet een duidelijke foto mee te sturen. [iphorm_popup id=”1″ name=”party-kids-formulier”]Idee toevoegen[/iphorm_popup]