Over Party-Kids.nl

De grootste traktatie website

Party-Kids.nl bestaat sinds 2000 en is uitgegroeid tot de grootste traktatie website van Nederland. Met gratis werktekeningen en tips voor traktaties, uitnodigingen, versieringen en spelletjes voor kinderfeestjes thuis.

MEER DAN 2000 TRAKTATIES EN TIPS

Voor de verjaardagen van onze kinderen bewaarde ik traktatie ideeën en tips voor hun kinderfeestjes in een map. In 2000 wilde ik – als programmeur – een eigen website maken en het leek me leuk om die verjaardagsmap te gebruiken om online te zetten zodat ook anderen ouders hier gebruik van konden maken.  Dat was het begin van Party-Kids.nl. Het eerste jaar overigens te bekijken via partykids.tmfweb.nl.

Door bezoekers de mogelijkheid te geven om zelf hun traktaties en ideeën toe te voegen en te delen is de site uitgegroeid tot de grootste traktatie website en zijn er meer dan 2000 traktaties en tips te bekijken.

Ik wens je veel plezier op Party-Kids.nl

Lenny van Grunsven

WERKTEKENINGEN MET EIGEN FOTO

We maken kant-en-klare werktekeningen zodat het makkelijker wordt om een traktatie of uitnodiging te maken. En krijgen ook veel vragen over de werktekeningen: de werktekening met Pokemon, hebben jullie die ook voor Dora? Kan ik ook de foto van mijn kind erop zetten? Door deze vragen zijn we werktekeningen gaan maken waarbij je jouw eigen foto of afbeelding van het internet kunt toevoegen én je eigen tekst.

Deze werktekeningen staan uiteraard op Party-Kids.nl maar ook verzameld op onze andere website Party-Gifts.nl. Omdat niet alle werktekeningen voor kinderfeestjes zijn maar ook voor diverse feestdagen, zoals kerstmis, moederdag en vaderdag, rondom een examen of bruiloft.

Gratis tips en geen verkoop

Het is overigens niet mogelijk om via de website te bestellen of te kopen.
Party-Kids.nl is een hobby-site en met onze werktekeningen en tips kun je zelf jouw traktatie of uitnodiging maken.

Het is niet toegestaan om de traktaties, versieringen, uitnodigingen, etc. die met onze werktekeningen gemaakt worden, te verkopen of voor andere commerciële doeleinden te gebruiken zonder toestemming.

Wil je meer weten, lees dan de disclaimer en copyright.

Contact

Heb je een vraag? gebruik ons [iphorm_popup id=”3″ name=”party-kids-contactformulier”]e-mail formulier[/iphorm_popup]

Zet ons visite kaartje in je telefoon met de QR-code.party-kids.nl

Party-kids in het nieuws

Heb je Party-Kids in een boek, krant of tijdschrift gezien? Laat het ons weten via het [iphorm_popup id=”3″ name=”party-kids-contactformulier”]e-mail formulier[/iphorm_popup]

Zo werden we getipt over onderstaand filmpje waarbij Opstelten druk bezig was met het knippen en plakken van taartpunten met behulp van onze werktekeningen.

Margriet (juni 2008 nr.25)

In deze Margriet staan een aantal pagina’s met de titel “Kom je ook op mijn feestje”. Met veel tips en natuurlijk online ideeën. Bij deze online tips stonden 3 websites www.party-kids.nl, www.kinderfeestjes.nl en www.hema.nl

Troskompas (mei/juni 2008)

In de Troskompas en op de Troskompas online stond party-kids bij de WWW Weetjes: “…Dit is dé plek om de leukste en meest originele traktaties te vinden.”

101 Woonideeën (nr 5 2008)

Heel verrassend was de mail van 101 Woonideeën dat ze me een nummer wilde toesturen omdat de www.party-kids.nl daarin genoemd zou worden. Uiteraard ben ik hier erg blij mee.
Op de pagina “Leve het internet!” staat de volgende tekst bij PARTY-KIDS.NL: “Tig traktatie-ideeën voor op school of de opvang. Erg handig! Kom erachter hoe je van een eierkoek een piraat maakt of van een mandarijn een ufo.”

Boek “Er is er een jarig” (maart 2008)

Dit vijfde boek van Geny Soeteman is een verzameling van eerder werk aangevuld met nieuwe tips voor kinderfeestjes.
Ook in dit boek worden een aantal websites genoemd waaronder Party-kids.

Boekje “97 Ideeën voor kinderfeestjes en traktaties” (2007)

Dit boekje, zonder illustraties, staat vol heldere beschrijvingen van spelletjes en traktaties en andere tips voor feestjes.
Achterin het boekje wordt verwezen naar diverse websites waaronder Party-kids.

Kinderfeestjes bewaargids “Er is er een jarig!”

“Er is er een jarig!” is een speciale bijlage bij Margriet, Flair, Groter Groeien en Kek 2007 en staat boordevol ideeën voor een superleuk kinderpartijtje.
Onder de “handige sites voor thuispartijtjes” op de adressen pagina is Party-kids opgenomen.

De Kindergids 2006/2007 is een praktisch boekje voor ouders van kinderen van 4 tot 8 jaar.

In deze kindergids staat informatie verzameld over het ouderschap, naar school gaan, opvoeding, gezondheid, voeding, kosten, veiligheid, vrije tijd en uitjes.
In de categorie “Vrije Tijd” is een stuk opgenomen van Party-Kids.

Vakblad “Kinderopvang” van september/oktober 2006

Bij de WWWeetjes staat”www.party-kids.nl: ideale website als je op zoek bent naar cd’s of boeken over thema’s voor activiteiten, creatieve traktaties, kortom alles rond kinderfeesten. Prima inspiratiebron, ook voor de kinderopvang.”

Blad Ezeltje Prik voor kinderdagverblijven (mei 2005)

In blad “Ezeltje Prik” voor kinderdagverblijven stond bij ” Goed bekeken: de allerleukste websites voor ouders en kinderen: “Wat voor trakatatie verzin je deze keer? Party-kids.nl en de lezers ervan doen je de meest uiteenlopende ideeën aan de hand en nodigen je uit om zelf nieuwe ideeën toe te voegen. En weet je niet welke spelletjes er zoal worden gespeeld op een partijtje en hoe zit het met versiereing en uitnodigingen? Party-kids geeft raad, en ook tips voor themapartijtjes. “

Boek “De leukste websites voor peuters en kleuters”

In dit boek werden de leukste websites voor kinderen van 3 tot 7 jaar samengebracht. Elke website wordt uitgebreid besproken: wat er allemaal te beleven valt, voor welke leeftijd hij bedoeld is en nog veel meer. Lachende gezichtjes geven aan hoe goed de site is. Hoe meer lachende gezichtjes, hoe beter de site! Party-Kids kreeg het maximale aantal lachende gezichtjes.

Kindertijdschrift Pompoen (februari 2005)

In de speciale bijlage van het tijdschrift Pompoen stond een interview over Party-Kids.

Maandblad Margriet (februari 2005)

Op de site van het weekblad Margriet stond op de kids-pagina in februari 2005 het volgende: “Webtip: WWW.PARTY-KIDS.NL, op deze site vindt u tal van tips voor kinderfeestjes, zodat u de leukste uitnodigingen verstuurt en het beste thema verzint. Spelletjes zoals ballondansen en snoepmemory, én verrassende traktaties, zoals lollybloemen en een bananenzeilboot… ze staan hier duidelijk uitgelegd en in verschillende categorieën onderverdeeld.”

De Kampioen (maart 2004)

In het blad van de ANWB, de Kampioen zat een “kinderfeestjesgids” bijlage. Hier stonden slechts 2 links naar websites, waaronder www.party-kids.nl