meer informatie over Party-Kids.nl mail naar Party-Kids Facebookpagina van Party-Kids mail naar Party-Kids

Bekijk Mijn feestmapMijn Feestmap

  • Nog niets toegevoegd

Bekijk Mijn Feestmap >

Leuke traktaties voor feestjes!

Heb je iets te vieren en zoek je een leuke traktatie? Op Party-Kids staan de lekkerste traktaties voor op school, het kinderdagverblijf of thuis. Er zijn meer dan 1.000 traktaties waar je uit kunt kiezen. Alle traktaties kun je zelf maken. Je vindt hier altijd een leuke traktatie voor jouw feestje. Meer over traktaties

Zo vind je een leuke traktatie

Als je weet wat je kind leuk of lekker vindt, zoek je de traktatie eenvoudig op trefwoord. Ben je nog op zoek naar ideeën voor traktaties, dan helpen we je graag verder. We hebben de traktaties op Party-Kids verdeeld in verschillende categorieën. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op de inhoud van de traktatie of op een bepaald thema.

Gezonde traktatie of een traktatie met snoep?

In het linkermenu kun je kiezen op de inhoud van je traktatie. Bijvoorbeeld een gezonde traktatie (fruit) of een combinatie van snoep en fruit. Ook zijn er verschillende traktaties met chips, koek of snoep. Of wat dacht je van een traktatie met een pakje of blikje drinken?

Traktaties met een thema: prinsessen, piraten of heksen

Helemaal leuk is het om je traktatie in een bepaald thema te maken. Je traktatie kun je laten aansluiten bij het thema van je kinderfeestje. Op onze thema paginas vind je allerlei leuke traktatie ideeën voor bijvoorbeeld:

Traktaties zelf maken

Samen met je kind traktaties maken is erg leuk om te doen. Je kind is zo extra betrokken bij zijn eigen feestje. Je kiest samen een traktatie die je wilt maken en daarna kun je aan de slag. Boodschappen doen, bakken, knutselen. Maak er een gezellige creatieve middag van!

Zelf traktaties maken is niet alleen leuk en voordelig, het is ook veel makkelijker dan je denkt! Op Party-Kids hebben veel traktaties een werktekening zodat je snel kunt werken.

Tips voor zelf traktaties maken

  • Ruim alle spullen op die je niet nodig hebt
  • Zet vooraf alles klaar op de tafel of het aanrecht
  • Weet waar je de traktaties gaat bewaren als je klaar bent

Plaats jouw traktatie ook op Party-Kids

Heb je een leuke traktatie gemaakt die je op Party-Kids wilt plaatsen? Voeg jouw idee dan toe. Zorg voor een goede beschrijving en/of een werktekening om de traktatie zelf te maken. Vergeet niet een duidelijke foto van de traktatie toe te voegen! Idee toevoegen

Verberg de tekst over traktaties

Toon resultaten als: toon lijst toon kleine afbeeldingen

1  |   2  |   3  |   4  |   ... 125    volgende


© Traktaties en andere tips die gemaakt worden met behulp van de werktekeningen van www.party-kids.nl zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet verkocht worden. Lees ook onze copyright en disclaimer pagina.