Lego uitnodiging

0
16410

Beschrijving:
Voor alle Lego liefhebbers hebben we deze eenvoudige Lego uitnodiging gemaakt. Open de pdf en sla deze op. Open hem vanaf je computer en zet je eigen tekst erin. Printen, knippen en uitdelen of versturen maar.

Wil je zelf een foto van de jarige toevoegen en een andere achtergrond van Lego dan kun je de Lego uitnodiging maken met onze uitgebreide werktekening met foto en tekst die op Party-Gifts.nl staat.

Als je een thema feestje geeft dan zou je deze kaartjes ook kunnen gebruiken als Quiz kaartjes. Zet er leuke vragen op en je bent een echte Quizmaster.
De vragen hoeven natuurlijk niet over Lego te gaan, maar bedenk wel vragen die passen bij de leeftijd van de feestvierders.
Bekijk onze 50 quiz vragen eens. Misschien doe je hier ideeën op.

Bron: Lenny en Bennie

Benodigdheden:
Kleurenprinter
Schaar

Werktekening:
Werktekening LEGO uitnodiging (PDF)

 Wil jij nog meer “LEGO” ? Bijvoorbeeld op een gepersonaliseerde pringleswikkels, of een vierkante uitnodiging? Ga dan naar onze andere site Ikbenjarig.nl
feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Feestelijke Printables direct te gebruiken.

Je bent op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?
Geen probleem want wij hebben naast Party-kids.nl, Party-gifts.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, of bv wikkels voor pakje drinken of pringles printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl