meer informatie over Party-Kids.nl mail naar Party-Kids Facebookpagina van Party-Kids mail naar Party-Kids

Bekijk Mijn feestmapMijn Feestmap

  • Nog niets toegevoegd

Bekijk Mijn Feestmap >

Uitnodigingen maken voor een feestje

Ieder feestje begint met een uitnodiging. Het liefst een uitnodiging die past bij je feestje. Met behulp van onze ideeën kun je eenvoudig zelf uitnodigingen maken. Kies een thema, of ontwerp je uitnodiging helemaal zelf. Je kunt ook kiezen voor onze kant-en-klaar uitnodigingen. Meer over uitnodigingen

Zelf uitnodigingen maken: persoonlijk en origineel

Met de ideeën van Party-Kids is zelf uitnodigen maken snel gedaan. Bij alle uitnodigingen staat wat je nodig hebt en wat je moet doen. Staat er een rood stickertje met een schaartje bij een uitnodiging, dan is er een werktekening en kun je snel aan de slag. Je kunt dan online zelf je uitnodiging maken en een persoonlijk tekst of afbeelding toevoegen. Daarna print je de uitnodigingen, knip je hem uit en is de uitnodiging klaar voor verzending!

Uitnodiging kinderfeestje

Houd je een kinderfeestje met een bepaald thema? Pas je uitnodiging van het kinderfeestje dan hierop aan. Op Party-Kids staan veel ideeën voor de uitnodiging van een kinderfeestje, bijvoorbeeld:

Uitnodiging verjaardagsfeestje

Ook voor oudere kinderen en tieners zijn er genoeg leuke uitnodigingen voor hun verjaardagsfeestje. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Bekijk maar eens de volgende uitnodigingen voor een verjaardagsfeestje:

Plaats jouw uitnodiging op Party-Kids

Heb je een leuke uitnodiging gemaakt en wil je die op Party-Kids plaatsen? Stuur jouw idee dan naar ons toe. Zorg voor een goede beschrijving en/of een werktekening om de uitnodiging zelf te maken. Vergeet niet een duidelijke foto mee te sturen! Idee toevoegen

Verberg de tekst over uitnodigingen

Toon resultaten als: toon lijst toon kleine afbeeldingen

1  |   2  |   3  |   4  |   ... 13    volgende


© Traktaties en andere tips die gemaakt worden met behulp van de werktekeningen van www.party-kids.nl zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet verkocht worden. Lees ook onze copyright en disclaimer pagina.