Kleine terugblik

0
203

blog-overzicht-traktatieKleine terugblik en ik wil jullie uitnodigen voor de stelling (poll) die op de homepagina van www.party-kids.nl staat of jullie kant-en-klare werktekeningen belangrijk vinden.
Eerste rij de traktaties waarmee we begonnen zijn, gewoon voor onze oudste.
Tweede rij ook traktaties voor onze eigen kinderen maar wel zelf bedacht en met het doel om op mijn nieuwe zelfgebouwde website Party-Kids te zetten.
Derde rij: begonnen met werktekeningen te maken die iedereen makkelijk kan gebruiken. Eerst met vaste afbeeldingen maar door de vele vragen om foto’s van de jarige erop te zetten, hebben we Party-Gifts.nl opgezet waar de werktekeningen staan waarmee dat ook kan.
Vierde rij. Tja, onze kinderen trakteren al lang niet meer. Dus we kijken nu naar wat er populair is en we maken daar voor jullie werktekeningen van. Print, knip en klaar.
Met de poll willen we weten of we daarmee op de goede weg zitten. We zijn heel benieuwd.

pinterestmail

Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl