leuk bakfeest

0
1150

leuk bakfeest

Beschrijving:
wil je een leuk bakfeest organiseren? dan zijn dit de tips! Je gaat met de kinderen als eerste de papieren kokmutsen versieren.(zo voelen ze zich al een echte kok!)een kok moet natuurlijk ook goede recepten kunnen verzinnen dus daarom laat ze je hun eigen receptenboekje maken! jij vouwt de receptenboekjes van te voren al zodat de kinderen meteen aan de slag kunnen. de kinderen hoeven niet alles zelf te verzinnen,ze kunnen ook recepten uit de vele kookboeken overschrijven. En als laatste moet een kok natuurlijk kunnen.. bakken! laat de kinderen daarom koekjes,pannenkoeken of muffins maken. Als het feestje klaar is gaan de kinderen naar huis als een echte kok!

Bron: sanne van rij

Benodigdheden:
verschillende kleuren papier,pennen,receptenboeken,veel ingredienten(pannenkoeken mix,muffins,koekjes)papieren koksmutsen.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl