meidenparty

7
4143

meidenparty

Beschrijving:
Je deelt de club meiden op, De ene groep gaat nagelslakken en de andere groep gaat elkaar opmaken met make up, haar enz. De club wisselt als iedereen klaar is. Als iedereen opgetut is, maak je een groepsfoto. Deze foto laat je meteen afdrukken. Intussen gaan de meiden een houten lijstje versieren met verf, papier en bling, bling. Als de lijstjes te drogen leggen, moeten de meiden (met de make-up) patat bij de cafetaria halen. Intussen zijn de foto’s ontwikkelt en de lijstjes droog. Dit krijgen de meiden, samen met een tasje met proefmonstertjes en bijv een lipglos mee naar huis. De meiden vonden het een voor een allemaal geweldig. De foto was een leuk aandenken aan 8 jaar lagere schoolvriendinnen.

Bron: nancy

Benodigdheden:
make-up, nagellak, haarstiekjes,haarlak, glitterspray en “verkeerde”haaraccesoires. Fotolijsjes met verf, bling, bling steentjes e.d


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl