Alice in Wonderland kop-en-schotel traktatie

1
4003

Alice in Wonderland kop-en-schotel traktatie

Beschrijving:
Instructies:
1. Gebruik een gekarteld mes om het ijshoorntje door te snijden, het onderste deel kun je weggooien.
2. Neem een mes met een scherpe punt en draai voorzichtig 2 gaatjes in het ijshoorntje zodat je later de snoep stengel er in kunt vastzetten. Dit wordt het oortje van het thee kopje
3. Neem de snoep stengel en draai deze voorzichtig in de gaatjes. Tip: bekijk eerst hoe lang de snoep stengel moet zijn en knip vervolgens alle snoep stengels op de juiste maat.
4. Verwarm het glazuur en doe wat glazuur op een schoteltje. Dip vervolgens de onderkant van het ijshoorntje in het glazuur en bevestig het ijshoorntje op het ronde koekje. Even licht aandrukken en laten drogen.
5. Vul het theekopje met fruit of een paar snoepjes of andere snacks.
6 Het knipvel voor de traktatie topper “Eet mij” is vanaf vandaag te verkrijgen in onze SHOP. Zodra je het knipvel van Jetjes & Jobjes hebt ontvangen kun je deze eenvoudig uitprinten, knippen en vervolgens op een saté prikker plakken. Bevestig de prikker in het theekopje en het is teatime!

Veel plezier!
XOXO,
Brigitte

Bron: Jetjes & Jobjes

Benodigdheden:
De traktatie is vrij makkelijk te maken. Dit zijn de benodigdheden:
– ijshoorntjes
– ronde koekjes
– snoep stengels voor het oortje (verkrijgbaar bij o.a. de Albert Heijn)
– glazuur
– fruit
– saté prikkers
– knipvel traktatie topper “Eet mij” van Jetjes en Jobjes


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl