bellenblaas clowntjes

0
1226

bellenblaas clowntjes

Beschrijving:
De wcrol beplakken met velletje vouwpapier, bv in 1 van de kleuren van het clownskopje. Dan 1 vouwblaadje in 4 stroken knippen en die als harmonica opvouwen en aan elkaar plakken, daarna op de wcrolplakken. (voor de stevigheid had ik er in het midden nog een kartonnetje ondergeplakt). Om de bellenblaas doe je ook een vouwblaadje omdat anders de bellenblaas er onder uit steekt. Dan stop je die in de wc rol. en plak je de voeten eronder (die je uit knipt uit het dikkere papier(Zwart)).
Er boven op met dubbelzijdig tape het clownskop tolletje op de wcrol aangeven waarvoor hij is bv Hiep hiep hoera Keanu is 3 jaar.
En klaar

Bron: Jolanda van der Burg

Benodigdheden:
bellenblaas, clownskoptolletje (kidswalzz), vouwpapier (allerlei kleuren), dubbelzijdig plakband, lijm, wc rol, dikker papier voor de voeten en dikke viltstift


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl