Bumba cakejes

0
2762

Bumba cakejes

Beschrijving:
roer in een grote kom bloem,kristalsuiker,bruine basterdsuiker,bakpoeder en zout door elkaar.
roer in een kleine kom de wat afgekoelde boter, melk, ei en de gesmolten chocolade door elkaar.
voeg dit bij de ingredienten in de grote kom kort omroeren tot alles vermengd is.
bekleed een muffinvormmet papieren vormpjes (ik had ze van oetker want die zijn rood oranje geel en paars de bumba kleurtjes) schep ieder fvormpje halfvol deeg schep in ieder vormpje een theelepel jamen vul aan met het resterende deeg (de vormpjes zijn nu 3/4 vol).
bak in een voorverwarmde oven(175 graden) in 25 minuten bruin en gaar.
zoek een plaatje van bumba en druk dit af gewoon en in spiegelschrift(kan in word) knip ze uit en plak ze aan weerszijden tegen een prikkertje als de cakejes gaar en afgekoeld zijn versier je ze met glazuur en discodip en snoepjes prikkertjes erin en smullen maar zeer kleurrijke traktatie dioe bijna alle kindjes lusten.

Bron: femke wilting

Benodigdheden:
225 gram bloem, 50 gram kristalsuiker, 50 gram bruine suiker, 2 theelepels bakpoeder, 1/4 theelepel zout, 100 gram gesmolten boter, 120ml halfvolle melk, 1 ei, 70 gram gesmolten melkchocolade, 12 theelepels jam naar keuze (ik had aardbeien)
cakevormpjes (papieren)en een muffinvorm glazuur en strooisels sate prikkers en een printer.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl