bumba traktaties

0
2229

bumba traktaties

Beschrijving:
neem een hoedje stop hier de rode neus in en de andere snoepjes of wat je wilt trakteren wij hadden een dieren thema i.v.m. circus van bumba ook altijd leuk een ballon of een speelgoedje. pak het hoed je in met doorzichtige bloemen folie en bind dicht met een felgekleurd krullintje print een plaatje van bumba met een tekst bij ons fijn dat kje bent geweest maar kan voor diversen doeleinden gebruikt worden. en bind dit papiertje aan het krullintje en klaar is een kleurrijke traktatie waarmee de kinderen nog clown kunnen spelen als het lekkers op is!
hier was het een succes….

Bron: femke wilting

Benodigdheden:
papieren bumba hoedjes (in elke speelgoedzaak te krijgen)
rode clownsneuzen, snoep banaantjes, apenkoekjes van de c1000 of andere dieren koekjes, een ballon (gewone of met bumba opdruk) een lange jan of een ander soort snoepje of fruit maakt eigenlijk niet uit zolang het in een papieren hoedje past!
bumba afbeelding en een printer, bloemen folie en krullint.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl