Hengeltjes van soepstengels

23
31671

Hengeltjes van soepstengels

Beschrijving:
Knoop de snoepvisjes aan de dropveters en
knoop die weer vast aan de soepstengels.
Voor het uitdelen hebben we de hengeltjes
in een kleine chipsdoos gezet die we
vermomd hebben als aquarium!
Boven in de chipsdoos hebben we met een schaar gaten geprikt zodat de soepstengels goed bleven staan.

LET OP: Als je de traktatie een dag van te voren wilt maken, zorg dan dat de dropveters goed verpakt zijn door er aluminiumfolie over te leggen of door ze in plastic bakken te bewaren (met deksel of anders afgedekt) Dit voorkomt het breken van de dropveters.

Variant: gebruik doosjes krentjes ipv snoepvisjes. En knip uit papier visjes en plak die aan de zijkant van het doosje krentjes.

Aanvulling van Tink Olde E.: Ik heb geprobeerd om de hengeltjes er nog meer als hengetjes er uit te laten zien dmv (katrol) spekjes te gebruiken, het vrolijkt de boel ook op als je snoepveters gebruikt ipv dropveters.

Aanvulling van Annemarie:Op de doos hadden we met wasco vissen getekend en ingekleurd en vervolgens met ecoline erover heen. Dat geeft een heel mooi effect. Vervolgens hebben we met een beetje glitter er ‘de mooiste vis van zee’ van gemaakt.

Bron: Lenny

Benodigdheden:
Snoepvisjes
Dropveters (of rode snoepveters)
Soepstengels
(er zitten er ongeveer 18 stuks in een doos, maar let op want er zijn er vaak een aantal stuk)


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl