Paddestoelen van schuimbollen

2
6945

Paddestoelen van schuimbollen

Beschrijving:
Snij met een scherp mesje een stukje uit de onderkant van de roze schuimbollen, dat er een soepstengel in past. Snij een witte schuimbol in kleine stukjes en plak deze met glazuur op de roze schuimbollen. Plak de roze schuimbollen vervolgens met glazuur op de soepstengels.
(Maak de glazuur door 2 eetlepels poedersuiker te mengen met een paar druppels water)
Knip een circel uit groen karton (hoe meer paddestoelen, hoe groter de circel), knip ongeveer 3 cm grote punten in de rand en maak met een mesje ook nog gaten in de circel voor de soepstengels.
Maak een koker van groen karton van 15 cm hoog en 24 cm doorsnee en leg de circel op deze koker. Vul de circel met de paddestoelen.
(gezien in maandblad Kinderen)


Deze traktatie komt oorspronkelijk uit het boek “Trakteren het hele jaar door” van Geny Soeteman. Kijk op haar site welke boeken en tips ze heeft voor traktaties.

Bron: Geny Soeteman

Benodigdheden:
roze schuimbollen
witte schuimbollen of spekjes
soepstengels
groen knutselpapier
poedersuiker


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl