Spookslot

0
607

Spookslot

Beschrijving:
Knip van een kartonnen doos de flappen af en knip aan de bovenkant kantelen. Ik heb een duploblokje gebruikt om af te tekenen. Beplak de doos met wit papier (grijs kan ook) en maak ramen en deuren met zwart en bruin papier. Je kunt er ook een ophaalbrug bij maken. Met een sateprikkers heb ik ook nog vlaggen gemaakt, op de ene staat de lleftijd van mijn zoon (hoera 5 jaar) en op de andere de naam van het kasteel. Mijn zoon heet Wessel dus spookslot Wesselstein.

Voor de spookjes heb ik voor het lijfje van die vliegtuigjes gebruikt die je in elkaar kunt zetten. Ik heb ze in de verpakking gelaten zodat je een langwerpig lijf hebt. Je kunt natuurlijk ook een leuk potlood ofzo gebruiken. Ik heb er met plakband een lollie aan vast gemaakt voor het hoofd. Om het hoofd wat groter te krijgen heb ik er een vel keukenpapier omheen gevouwen. Ik heb een laken in stukken geknipt en dat over de lolie heen gedaan. Om de nek heb ik het laken vastgemaakt met plakband. Oogjes en mondje erop en klaar.

Bron: Sharon Min

Benodigdheden:
Kartonnen doos, zwart, wit en bruin papier. Plakband. Keukenpapier, wit laken, zwarte stift. Lollies en vliegtuigjes of pennen of andere kadootjes.


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl